hihi

Tuesday, August 7, 2012

Pendapat Diaorang mengenai ELYSYLE DX LINGERIE

dekat bawah ni aku der sediakan sedikit pasal kata kata orang lain pasal  ELYSYLE DX LINGERIE so layan: 

kata kata yang bergambar: 








kata kata yang tak bergambar dekat bawah ni pulak : 

syura81 posted at 2-6-2012 10:41

akhirnya dpt try fitting dx elken...apa yg boleh saya katakan...

wowwww....memang selesa giler....rasa mcm pakai lingerie biasa...tak sedar pn sdg pakai korset...bdn rasa kemas...boleh relax dok bersimpuh,menunduk...memang kain dia rasa sangat ringan dan selesa dr pb...rasa nyesal plak beli pb hari tu...saya mmg pakai pb hari2....bkn 8 jam...lebih dari tu....lbh dari 12 jam pn ada...tp dr segi pembentukan badan xde efek pn....perut still roy(boroi)...pinggang pn xde shape...saya pakai hari2 walaupun gatal2...sbb pk rugi plak biar gitu tak berpakai...

saya try fitting fullset...dr girdle,bra,body shaper n waist nipper....mmg best giler...bila pakai body shaper ni rs kemas sbb lemak belakang badan tu,i mean yg bonjol2 lemak belakang tu jd rata...haishhhh...dx elken sudah buat saya tak tidur lena....rasa mcm mau rembat 1 set...

sebelum ni dok baca komen org yg dh try dx ni...saya dh cuba br tau..mmg btl la apa yg diorg cakap...selesa seperti tidak memakai korset....memang the best la...berat saya ni takde la dalam kategori obes...mmg ngam2 la dengan bmi...my prob perut buncit...2 kali bersalin c.-zer....serius nyampah tgk perut ni..
kalau x pakai korset, hilang konfiden sbb saya dh biasa pakai pb hari2....tp probnya pb x selesa n tak sesuai ngan saya...maybe dengan org lain sesuai...sbb penerimaan bdn masing2 mungkin berbeza...

jd saya rasa perlu dapatkan sesuatu yg selesa dan membuatkan diri berkeyakinan sepajang masa...huhuhu...bestnye kalo ada org nak sponsor dx ni untuk saya....



Bape lama pkai dx? Dh rs ade perubahan?

Sy bulan ptama dh suami sy dan kwn sy tegur lemak tepi peha dan mengurang... Hehe.. Cuma kt perut tu lmbat cket. Sy pkai cellulite gel + guasa, rs cepat skit perubahan dia.. Yg pnting sy leh pkai throughout the day. Dh blk rumah pun xde pon nk segera2 buka sbb dr segi selesa tu, mmg selesa.

Betullah badan kita biarlah duduk dlm acuan.. Yg dh cantik nak kekalkan. At least if kita chubby pon, chubby yg shape d perut yg kempis. Sudah semestinya lbh cantik.
sistina.claudia posted at 21-6-2012 02:02



annerinko posted at 26-6-2012 11:56

Hi semua..saya juga merupakan salah seorang pengguna & dealer Elken
Pengalaman pertama saya masa free fitting mmg best. Yes, admit bdan memang lah xde besar sangat tapi biasa la ada spare part here and there. Purpose masa tu, nak hilangkan spare part before my wedding in May 2012. Kawan yg perkenalkan corset elken ni hihi
Masa try tu mmg sangat selesa, all spare tyre mmg hilang trus..tak percaya kan?
Memang kena percaya sebab saya dah rasa..
Currently still pakai full set (body shaper,waist nipper,bra,long girdle and sexy panties dia tu hihi) sangat selesa,senang nak bergerak.xde gatal2 lansung. alhamdulillah masa wedding haritu hubby notice yg peha looks smaller, and lemak perut dah berkuarng hihi..seronok kan..even hubby pon galakkan saya pakai..

Yang paling penting, lifetime warranty dia, kalau koyak ke,rosak ke even nak resize ke kecik besar ke semua boleh.berbaloi..heee..saya nak gi hantar resize dah hujung bulan nih
Then, dia ada free fitting utk kita rasa sendiri keselesaannya.terpulang pada kita nak atau tak.nak single set atau twin set..semua terpulang pada kita.
Kalau ada sesape yg nak free fitting just try tak rugi per per pun malahan korang akan rasa bertuah,,try la

ainurauni posted at 15-5-2012 17:24

best....sangat-sangat dx...
memula pakai niat nak kurus jee...
bile seminggu pakai...peerrgghh hado cutting...
kenkawan tye....ask to sharing...
aduyaiiii maluuuuu nyeaa nak cite pasal baju magic tu....
skrg ni...bukan ee jee yg meramping...
tp kenkawan opis pong juin juga....
tq dx...


ainurauni posted at 24-5-2012 11:23

alamak....
lain yg ee harapkan dengan pemakaian dx lingeries elken...
lain pulak rezeki yg ALLAH beri....
asal niat nak slimkan badan tuk nak preggy...
peerrgghhh sempat 2 bulan jeeek...ee rase slim
kelmarin.....ALHAMDULILLAH..confirm preggy....
kene tunggu lagi 9 bulan loeee.....after 6 tahun becuti....
pas ni all out la nak nyelim sambil menjana pendapatan ;P



SiMontel posted at 4-5-2012 16:46

[quote]pakai dx kulit jd gatal2 tak bila peluh?...saya tensen pakai pb habis kulit saya berparut tang perut ...
[size=2][color=#999999]syura81 Post at 4-5-2012 12:56[/color] [url=http://mforum2.cari.com.my/redirect.php?goto=findpost&pid=48827538&ptid=647706][img]http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

tgh pakai elken dx...dont worry kulit tak gatal2 mcm guna pb..and tetulang tu dibuat daripada benang yg dipintal2..so bila bongkok ke aper ke..dia bend nicely..kalau pb..dia kan guna besi..i tau ..sebab penah try dulu..err one thing yg best takde laa kesan luka2 kat kulit...i think sape yg guna pb..tau kot aper yg i ckp ni...

but now..i suka elken more...and lagi satu..dia cepat kecikkan badan...if pakai everyday 8hrs...within 1 month i dah tukar size waist nipper

pasal pegi toilet lak..senang...dia takde la lubang2 kat bawah tu..bukak mcm biasa...takde ketat mana pun..senang bukak senang pakai..trust me..


so kalau korang nak tahu dan  try dx ni secara percuma boleh boleh la call saya..hehehe
 azzah 019 5288231
try dulu baru tahu 

2 comments:

Niah Fadzli said...

Saya ada nak jual yg second hand 2 set dx lingeri elken. Baru 3 kali pakai. Harga murah. Call/whatsapp 0199310030

Anonymous said...

Kata2 yang bergambar tu semua gambar kartun.blh pcaya ke.....